Eminza Kerstversiering Kerstkrans en -tak voor voordeur

Kerstkrans en -tak voor voordeur

Voor de eindejaarsfeesten behoren de kleine bloemenkrans en de takstructuur ... tot de essentiële decoratieve objecten voor binnen en buiten gebruik. Om een tafelstuk sierlijker te maken, als wandversiering, of opgehangen aan de voordeur om indruk te maken op de gasten, zet de kerstkrans de juiste sfeer neer. Ontdek een ruime keuze aan patronen, maten en stijlen tegen aantrekkelijke prijzen bij Eminza. Zie meer

1
6

VERSIER UW VOORDEUR MET EEN KERSTKRANS

Op te hangen onder een veranda, aan een touw voor uw raam, de kerstkrans maakt deel uit van de decoratieve accessoires die essentieel zijn om uw huis om te vormen tot een echt sprankelend kerstdorp. Om uw interieur te personaliseren, biedt Eminza webshop een ruime keuze aan modellen voor elk wat wils. Voor een klassiek groen en karmijn decor, ontdek de traditionele kunstmatig gevormde dennenkrans met zijn kleine rode bessen die doen denken aan hulst en dennenappels. Dit artikel is verkrijgbaar in klein formaat van 40 cm diameter of in groot formaat (60 cm). Voor een feestelijke en romantische viering zal de krans in hartvorm u verleiden.
Liefhebbers van een witte kerst zullen de krans bedekt met kunstmatige sneeuw waarderen. Met een verfijnde en sobere Scandinavische stijl, is het drijfhouten model versierd met kleine sterren, zeer trendy ; of de eenvoudige verlichte krans. Ook hier weer verschillende opties: een lichtsnoer die tussen de naalden doorloopt of een lichtkrans volledig ontworpen in warmwitte LED-verlichting om de betovering in huis te brengen.
De kersttak is een origineel alternatief: het heeft het voordeel dat het langs een raam naar beneden gaat of boven de dakgoot hangt.


Hoe maak je een kerstkrans?


Voor de doe-het-zelvers is het mogelijk om met plezeier uw eigen kerstdecoratie te maken. Neem een basis van piepschuim of stro of gevlochten hout zoals natuurlijk riet. Voeg de elementen van uw keuze toe, zoals twijgen, klimopbladeren en een paar sneeuwvlokken voor een bevroren effect. Laat uw creatieve ideeën voor zichzelf spreken door het toevoegen van glitter, een strikje of een pompon. Zeer elegant, de zijden papieren bloemen die doen denken aan kerststerren zullen er geweldig uitzien.
Voor de fantasie is er niets dat je ervan weerhoudt om belletjes, gekleurde ballen of kleine beeldjes zoals elfjes, een sneeuwpop of kerstman aan zijn slee te hangen, of symbolische winterdieren zoals rendieren, eekhoorn, beer of uilen... Om de details te verzorgen kan de krans vastgemaakt worden met raffiagaren of een fijne lint.


Kleed uw tafel met een kerstkrans

Eenvoudig te maken, hier is een geweldig idee om een kersttafel versieren. Plaats de versierde krans in het midden van de gasten. Installeer een glazen kandelaar in het midden met een theelichtje dat zal schijnen met duizend lampjes voor een gegarandeerde warme sfeer.