Eminza Tuinmeubels Ligbedden, hangmatten en hangstoelen

Ligbedden, hangmatten en hangstoelen

Zonnen op een ligbed of ontspannen in de schaduw op ... een schommelligbed aan de rand van het zwembad, dit geeft u thuis het ultieme vakantiegevoel. Ontdek in onze online shop een ruime keuze aan kleurrijke ligbedden of hangstoelen in natuurlijke en trendy tinten tegen lage prijzen. Zie meer

1
2

Een schommelstoel, hangmat of ligbed om te profiteren van de zon?

Om van het mooie seizoen te genieten, heeft u een grote keuze aan tuinmeubelen die u graag wilt hebben. Het aluminium ligbed, weerbestendig, laat u toe om onder een zweefparasol of onder de pergola te gaan liggen. Ontworpen zonder of met armleuningen, verstelbaar, gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen. Comfortabel geïnstalleerd op de ligstoel, kunt u de positie variëren dankzij de verstelbare rugleuning: liggend voor een siesta of opstaand om een goed boek te lezen.

De hangmatgeeft een vrolijke twist aan uw buiten en zal uw ontspanningsmomenten opvrolijken. De modellen worden verkocht om ze op te hangen aan een boom of op een frame om dichter bij het zwembad te liggen. De hangstoel is heerlijk om in te zitten. Meer traditioneel maar vol charme zal het model in epoxy behandelde staalstructuur, met zijn delicate ornamenten en zijn boheems ogende randen, passen in een hoekje van uw tuin voor een romantische stijl. Kies voor één- of tweepersoonsmodellen, afhankelijk van uw voorkeur. Sommige artikelen zijn voorzien van een luifel om u te beschermen tegen UV-stralen.
Hoe kan u het beste u ligbed of hangmat kiezen? Het ligbed biedt een stukje luxe op een zonnige dag en is een onmisbaar hulpmiddel voor uw ontspanning. Kies voor een ligbed die perfect past in uw buiten en bij uw tuinmeubilair, in gevlochten wicker, rotan, exotisch hout of smeedijzer. Textileen biedt een aangename zachtheid. Het is een weefsel dat bestaat uit polyestervezels bedekt met PVC die vervolgens worden gevlochten. Om het geheel te personaliseren zijn de ligbedden verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren: natuurlijke tinten zoals antraciet zwart, ecru, gebroken wit of taupe, maar ook in dynamische tinten, van fuchsia tot stormblauw, via anijsgroen of papajajegeel.
Er zijn voor u vele modellen van verschillende materialen beschikbaar. De strandstoel in tijdloos massief teakhout biedt optimaal comfort dankzij de voetsteun en de houten latten. Handig want in handomdraai is de stoel weer opgevouwen. De metalen schommelstoel is een waar genot op het terras: voor meer comfort voegt u een tuinkussen toe. Het symbool van ultiem relaxen, de katoenen en polyester hangmatten, afgewerkt met touw en een afmeting van 100 x 200 cm, is verkrijgbaar in ecru wit maar ook in een meerkleurig gestreept design. Denk aan de accessoires zoals de standaard of de bevestigingsset. Gemakkelijk te onderhouden, de zwarte universele Marrakech hangstoel met metalen steun en polykatoenen stof kan eenvoudig worden gereinigd met water en zeep. Kleedt uw buiten in één klik aan. Na de bestelling zal de levering bij u thuis of bij het afhaalpunt zo snel mogelijk plaatsvinden.