Eminza Kerstversiering Kerstboomversiering

Kerstboomversiering

Voor de eindejaarsfeesten is het tijd om uw huis te ... versieren en het om te vormen tot een kerstdorp. De verlichte boom het hoogtepunt van de kerstshow. Op de webshop van Eminza ontdekt u een grote collectie tegen aantrekkelijke prijzen van decoratieve voorwerpen en accessoires om aan de kersttakken te hangen. Vind al uw decoratie-ideeŽn voor een traditionele rode en groene sfeer of voor een witte kerst. Zie meer

1
41

HOE VERSIERT U UW KERSTBOOM MET SUCCES?

Alles hangt af van de sfeer die u wilt creŽren. Als u eenmaal uw idee in gedachten hebt, wijk dan niet af. Het risico is overbelasting en verschillende sferen gaan soms niet samen. Speel met harmonie, met bijpassende kleuren. Goud en zilver gaan goed samen. Paars, zeer modieus, is een mooi idee, maar je moet voorkomen om het te gebruiken met een rode kerstdecor.
Om uw kerstboom te versieren, zijn de kerstballen onmisbaar. Een rood en goud model voor een klassieke stijl, of parelmoerwit voor een Scandinavische stijl voor eenvoud. Zowel chic en origineel, is de transparante of donkerblauwe kerstbal met gouden gloeidraad voor een sprankelende decoratie. De kerstboomslinger is ook verkrijgbaar in verschillende tinten die passen bij de look van uw keuze. Op de top zal de kerstpiekhet geheel accentueren: u hebt de keuze tussen een prachtige verlichte ster in warmwit, felrood, veelkleurig, enz. Om het allemaal te personaliseren, zullen de kleine decoratieve objecten het verschil maken. De belletjes of beeldjes om op te hangen zoals rendieren, eekhoorns, maar ook wintersymbolen zoals de houten slee, suikerriet, sneeuwvlokken of dennenappels maken het geheel mooi. Voor binnenhuisarchitecten die graag sleutelen, is het mogelijk om een papieren origami te maken met zijdepapier. Denk aan de voet van de boom. Versier de grond met een tapijt van kunstmatige sneeuw en creŽer een betoverende bosatmosfeer met gerecycled drijfhout en wat loofwerk. De kerststal kan op een klein aangrenzend meubelstukje geplaatst worden dat kan worden herontworpen met lantaarns en een mooie glazen kandelaar. Om het evenwicht te houden tot in de kleinste details te bewaren, moet u in harmonie blijven met de feesttafel, de kleuren van het tafelkleed of zelfs met het papier dat gebruikt wordt om de geschenken in te verpakken.

Waar kunt u uw kerstboomdecoratie kopen?

Ontdek een ruime keuze aan decoratieve producten bij Eminza. Elk item is verkrijgbaar in alle maten, in meerdere patronen en verschillende kleuren. Er zijn ook decoratiekits om het leven gemakkelijker te maken. Om een persoonlijk tintje toe te voegen, vind u een slee van de kerstman of een vogelnestkastje om op te hangen aan de takken van uw boom.