Eminza Kerstversiering Miniatuur kerstdorp

Miniatuur Kerstdorp

Zoals voor de kerststal, draagt het gereconstrueerde dorpje bij aan ... de betovering van de eindejaarsfeesten. Voor een warme en feestelijke sfeer plaats u deze kleine items rechtstreeks van de kerstmarkten of van een betoverend bos. Met de vakwerkhuizen van een middelleeuwse stad, waar lokale ambachtslieden in traditionele klederdracht wonen, een plein met wapens waar het grote wiel en de draaimolen staan, skipistes, enz... The Spirit of Christmas in het miniatuur, ideaal om uw inrichting te versieren voor kerstavond. Vind alle accessoires verkrijgbaar aan gunstige prijzen op Eminza. Zie meer

1
10

Hoe maak ik een miniatuur kerstdorp?

Er bestaat een waaier aan kerstdorpen. Het verlichte tafereel lijkt echt met de kleine realistische details. Eens het donker wordt, straalt het. Om het u eenvoudiger te maken, kiest u voor een complete set dat alle onmisbare items bevat voor een pittoresk dorpje: de kerk, de huisjes, de fontein, geplaveide straten met lantaarns, besneeuwde kerstbomen en een sneeuwpop.
U kunt ook uw eigen historisch centrum in het klein bouwen. Een symbool van het leven in het verleden: het treinspoor. De kinderen zullen met verbazing kunnen kijken naar de kleine trein voor kerstdorp die voorbijkomt met zijn wagons op de treinrails, onder de tunnels en op de bruggen. U kunt ook de ruimte versieren met een mooie muziekkiosk bedekt met sneeuw, een berghut met sneeuwbaan en kabelbaan, een snoepwinkel, enz. Voor verzamelaars zijn er ook werkateliers waar elfjes de geschenken klaarmaken. Een feestelijke Kerst is het herscheppen van de gewoontes: in het echte leven gaat het hele gezin naar de kerstmarkt om zich op te warmen met glŁhwein in een houten chalet, om snoep en peperkoek te proeven, enz. Maak met de miniatuurmodellen deze taferelen na met een kleine betoverende markt, een draaimolen en een ijsbaan om dit kinderrijk tot leven te wekken. Speel op oudejaarsavond een beetje muziek zoals kerstliederen om deze omgeving nog realistischer te maken.

Hoe versier ik een kerstdorp?

U kunt natuurlijk uw verlicht kerstdorp personaliseren. Op de webshop van Eminza, hebt u keuze van verschillende neutrale supports: berg en meer, of een besneeuwde trap waar u naar wens figuren en decoratieve objecten kunt op plaatsen. De kerstboom, de geplaveide straat, een kleine slagboom, een bank, een stenen brug, enz... alle accessoires zijn apart verkrijgbaar. Natuurlijk bestaat er geen tafereel zonder mensen ! De ijsschaatsers die plezier hebben, de houthakker, de man met zijn poney of de koorzangers, en niet te vergeten, de Kerstman op zijn slede voorgetrokken door de rendieren. De figuren voor kerstdorp geven een ziel aan uw creatie. Deze kerstversiering voor het kersttafelen, is een plezier voor het hele gezin.