Betrouwbare verzending

Ons logistiek team heeft een onstuitbare formule gevonden om aan uw eisen te voldoen: een zorgvuldige voorbereiding van uw bestelling, een tijdige verzending, en een bezorging op maat volgens uw behoeften.

Een verzorgde voorbereiding

Omdat wij onze producten zeer zorgvuldig selecteren, hechten wij ook veel belang aan de verzending ervan. Daarom zijn onze medewerkers in ons magazijn in Frankrijk speciaal opgeleid voor elk soort product. Ze passen zich aan bij elke bestelling om ze optimaal te verpakken. Breekbare producten worden beschermd in bubbelfolie of luchtkussens. En het geheel wordt omwikkeld door een garantie Eminza plakband. Gegarandeerd goed verpakt!

img/cms/express

Verzending op tijd

Eminza wil uw geduld niet op proef stellen. Online bestellen betekent niet dat bezorging langzaam is. Om ultra-reactief te zijn, wordt de preparatie en de verzending van uw bestelling in onze eigen magazijnen gedaan.

Alle bestellingen geplaatst voor 14:00 uur verlaten ons magazijn in Frankrijk op dezelfde dag (onder voorbehoud van de geldende voorwaarden).

Bezorging op maat

Bij Eminza bieden wij praktische en handige verzendmogelijkheden. Of het nu gaat om adressen, bedrijfsadressen of PostNL-locaties of voor BelgiŽ bij een Mondial Relay punt. Bij de bevestiging van uw winkelmandje stellen wij u de mogelijke bezorgingsmogelijkheden voor, afhankelijk van de grootte en gewicht van het pakket. Voor bezorging binnen Nederland werken wij samen met POSTNL, DPD en Transport VAN DUUREN en voor BelgiŽ met Mondial Relay, DPD en Geodis.

img/cms/stock