Eminza Tuinmeubels Parasol en schaduwdoek voor de tuin, terras en balkon

Parasol en schaduwdoek voor de tuin, terras en balkon


Om in de zomer te genieten van het terras, rond ...
de eettafel of liggend op de ligstoel, is een parasol onmisbaar. Een parasol als bescherming tegen de wind en de UV-stralen en tevens om uw terras op te vrolijken. De parasols zijn verkrijgbaar op de Eminza online shop in verschillende kleuren. Zie meer

1
1

Hoe kies ik mijn parasol uit?

Het eerste criterium is de grootte van uw terras of uw tuin. U moet ook rekening houden met de afmetingen van de tuintafel en stoelen zodat u voldoende schaduw kan creëren. Een stokparasol, een vierkante parasol of achthoekig van 3 x 3 meter voor boven een eettafel van 10 à 12 personen, zoals het model Grazio met een aluminium structuur en structuur aluminium. Uitgerust met LED verlichting op zonne-energie onder de baleinen van de parasol, en biedt een intieme sfeer voor gezellige avonden buiten.
De ronde parasol van 180 cm diameter en 251 cm hoog, is zeer geschikt voor boven een ligbed aan de rand van het zwembad. Het model van 3 m is ideaal om boven een loungeset te plaatsen. De parasol halfrond voor een balcon voorzien van een openingssysteem met een draaihendel is geschikt voor een klein terras of balcon. De halfronde parasol beschermt goed tegen de zon en tegen de muur aangeleund, valt hij bijna niet op. De zweefparasol heeft het voordeel dat hij 360° gekanteld en gedraaid kan worden en de paal is naast het doek bevestigd om optimaal gebruik te kunnen maken van het schaduwdoek boven de eettafel. Het openen en sluiten van de parasol is snel en makkelijk dankzij het zwengelsysteem en u kunt ook op elk moment van de dag van de zon genieten. U heeft de keuze tussen een design parasol die perfect bestand is tegen de wind met een ous paal in het midden . Een kruisvormige parasol standaard zal effectief zijn. Zeer praktisch voor het ballasten is de set van vier tegels voor uw zweefparasol. Deze dienen met zand of water gevuld te worden. Om de decoratie op uw terras te kunnen harmoniëren, bieden wij u een ruime keuze aan kleuren : kleur taupe, ecru of antraciet, maar ook anijsgroen, framboos roze of lagoon blauw om een dynamiek geheel te creëren. Het waterafstotende polyester doek in onze collectie is ontworpen om weersbestendigte zijn en tevens bestand te zijn tegen UV stralen. Uw bestelling kan op de dag zelf nog verzonden worden. U kunt thuis laten afleveren of kiezen voor levering op een afhaallocatie.

Denk ook aan een windscherm om uw terras af te schermen

Om te zonnebaden in uw hangmat zonder te worden gehinderd door een windvlaag, kiest u voor het uitschuifbare windscherm . Dit artikel, eenvoudig te monteren, zal u beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Eenmaal horizontaal uitgeschoven, kan hij tot 6 meter lang zijn ! Om uw privacy te behouden in , kunt u een balkonscherm of tuinscherm installeren.

Hoe onderhoudt u uw parasol of schaduwdoek ?

Een paar voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk. Het frame van met epoxy behandeld staal is gegarandeerd roestvrij. Om te voorkomen dat het vuil zich vastzet, dient u de structuur met een spons en water en zeep schoon te maken. Wat betreft het schaduwdoek, u dient deze regelmatig met water en zeep schoon te maken om schimmel en vlekken te voorkomen en laten drogen in de schaduw. Ruim het doek nooit dicht op als het nog nat is! Als u het niet meer gebruikt, in het begin van de herfst, sla het dan op in uw schuur of dek het af met een beschermhoes.