Eminza Kerstversiering Tafeldecoratie voor de eindejaarsfeesten

Tafeldecoratie voor de eindejaarsfeesten

Het kerstdiner met familie of vrienden is het hoogtepunt ... van de feestdagen. Maak tijdens deze gelegenheid een betoverende sfeer in uw woning met originele ideeën voor uw tafelversiering dankzij de grote selectie van originele en trendy tafeldecoraties, verkrijgbaar in onze Eminza webshop. Zie meer

1
7

HOE MAAKT U EEN MOOIE TAFELVERSIERING VOOR KERSTMIS?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is de versiering van een indrukwekkende kersttafel geen onmogelijke opdracht. U hoeft slechts een lijst te maken om niets over het hoofd te zien. Begin met de tafel te dekken met een tafelkleed of tafelloper in de sfeer van kerstmis, in de kleuren rood en goud, of zilver. Of kies voor een vierkant groot wit kleed waarop u placemats neerlegt. Plaats vervolgens de borden en bestekken in bestekhouders en de wijnglazen.

En dan het hoogtepunt: het kerststuk in het midden. Dit is HET detail die de kleur aangeeft van uw kersttafel. Een kerstkrans, gemaakt van met kunstsneeuw bedekte dennentakken met hulstbesjes en dennenappeltjes voor een witte kerstsfeer, is een echte klassieker. Als u liever creatief bezig bent, kunt u zelf iets maken. Neem een krans van polystyreen en steek er natuurlijke materialen in, zoals twijgjes en dennennaalden. Als persoonlijk tintje is het leuk om papieren bloemen toe te voegen. Een tafelkerstboom met verlichting geeft een ambiance van een betoverend bos. Een metalen boom of een mini kunstkerstboom, versierd met kerstballen en een piek geeft een prachtig effect. Verspreid ook een strooisel van vergulde gekleurde confetti en kleine voorwerpen over de tafel, zoals theelichtjes in een houder. Installeer een lantaarn of zelfs een zeer chique glazen stolp met figuurtjes zoals elfjes, enz.

Enkele ideeën voor een tafelversiering.

Hoe kunt u een geslaagde tafelversiering maken? Het geheim is om in harmonie te blijven met de stijl van uw woning: Als u uw decor wilt veranderen in een warme rustieke sfeer, kies dan voor een knusse, huiselijke sfeer met houten servetringen en een tafelstuk van drijfhout versierd met klimop en een satijnen lint. Op een geruit tafelkleed zet u plaatskaarthouders van dennenhout. Voor een Scandinavische stijl, houdt u de versiering eenvoudig en verfijnd. Verspreid enkele miniaturen van Scandinavische dieren, zoals rendieren, en versier uw kaarsenhouders met raffia. Indien u daarentegen liever uw kindertijd wilt oproepen, kies dan voor een traditionele kerstsfeer. Verras uw gasten met christmas crackers met de afbeelding van de kerstman, die elk een klein cadeau bevatten. Een grote keus van kerstversiering voor de tafel. Ontdek ons brede scala van decoratieve elementen tegen lage prijzen en aangepast aan alle stijlen. Om op tijd klaar te zijn voor uw kerstdiner, kan de levering na uw bestelling snel worden uitgevoerd bij een afhaalpunt of aan huis. U hoeft niet meer te aarzelen.