Kerstverlichting
Tot -30% Profiteer nu

Kerstversiering

Kerstversieringen: kerstballen, slingers, tafeldecoratie, ...

Breng de magie van 25 december bij u thuis met talrijke versiering van de tafel tot de kerstboomvoet. Trendy decoratieve objecten, kunstsneeuw, lantaarns en sprankelende lichten, de leukste ideeën om uw huis te versieren.

Kerstballen en verlichte decoratie: de “Must-Haves”

In de winter ondergaan de huizen een metamorfose. Net zo belangrijk als de kerstmaaltijd en de kleine cadeautjes, is de decoratie van het huis een magisch moment om te delen met de familie. De kerstboom is een centraal onderdeel van de inrichting en neemt plaats naast de bank of op de hoek bij de open haard. Verlichte kerstboom of een kunstkerstboom met besneeuwde takken voor een witte kerst, versier uw kerstboom met traditionele of atypische voorwerpen. Kerstballen zijn er in alle maten en kleuren voor een decoratiesfeer in het goud en zilver of voor een rood en wit cosy chaletsfeer.

Versier uw prachtige kerstboom met een kerstslinger, een onmisbaar kerstitem. Voeg er enkele gepersonaliseerde figuren aan toe: een kerstpiek, enkele kerstbeeldjes en kerstmannen; sleeën, sneeuwvlokken, zuurstokjes, dieren of ijspegels....

Kerstmis zou niet zo magisch zijn zonder een mooie kerstverlichting! De verlichte kerstdecoratie maakt het verschil als het donker wordt. De veelkleurige, witte of kaarsvormige LED-lichtsnoer om aan de takken van de kerstboom te hangen is één van de klassiekers die niet mag ontbreken om uw kerstinrichting tot leven te brengen. Voor een schitterende verlichte woning, kies voor de lichtgordijnen om aan de ramen te hangen. Versier ook de muren met de nodige kerstverlichting. Op de voordeur zal de verlichte kerstkrans er geweldig uitzien. Voor de tuin of balkon, kunt u uw verbeelding de vrije loop laten, door hulsttakken rond een grote glazen kandelaar te plaatsen om het een sprookjesbos-look te geven. Om uw huis er te laten uitzien als het huis van de kerstman, gebruik een LED-projector en een buiten lichtsnoeren.

Decoratie voor een perfecte kersttafel

Op Kerstdag, tussen de voorbereiding van het kerstmenu en cadeautjes, is het nog steeds belangrijk om een mooie feesttafel voor de gasten op te dekken. Kies een tafelloper naargelang uw kerstthema en plaats vervolgens voor elke gast een placemat, een glas, een servetring en naamkaartje.

Voor een indrukwekkende tafeldecoratie, versier het tafelkleed met decoratieve elementen. Een origineel idee: plaats een kerststukje met twijgen en dennenappels bedekt met kunstsneeuw voor een winterse uitstraling. Voor een succesvolle wintersfeer kunt u een paar theelichtjes toevoegen.

Accessoires kerstversiering voor uw woning

De feestversiering is beschikbaar voor het hele huis. Op de ramen zorgen sjablonen en stickers voor een vrolijke sfeer. Op een kastje in de hal kunt u de onmisbare kerststal met kerstfiguren plaatsen, en niet te vergeten; de adventskalender. Met kerstfiguren, elfjes en een sneeuwpop, maakt u een miniatuur kerstdorp.