Eminza Tuinmeubels Tuinpaviljoen, pergola en tuinoverkapping voor de tuin en het terras

Tuinpaviljoen, pergola en tuinoverkapping voor de tuin en het terras

Voor uw zomeravonden kunt u de tuin gezellig inrichten. Een ... tuinpaviljoen, pergola of tuinoverkapping beschermt u zowel tegen de regen als tegen de zon en geeft uw terras een sfeervolle uitstraling. Om van look te veranderen na een aantal seizoenen, kunt u het schaduwdoek of de gordijnen voor het tuinpaviljoen vernieuwen, dankzij de ruime keuze aan tuindecoratie accessoires die tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar zijn in de Eminza online shop. Zie meer

1
1

Tuinpaviljoen en pergola: welke verschillen?

De houten pergola, typisch voor Zuid-Frankrijk, is ontworpen met balken ondersteund door palen en werd oorspronkelijk gebruikt om klimplanten zoals blauwe regen te laten groeien en om zo eennatuurlijke schaduwzonete creëren. Het kan tegen de muur van het huis worden bevestigd of in de tuin worden geplaatst, dankzij een permanente grondbevestiging. Een zonnewering kan deze afdekken, zodat de UV-straling wordt gefilterdmaar de lucht aan de zijkanten kan worden doorgelaten.
Het smeedijzeren of aluminium tuinpaviljoen kan eenvoudig worden vast geschroefd of vastgezet in de grond en kan dus makkelijk verplaatst worden. Dit artikel is zeer geliefd want is groter en steviger dan deeasy up of opvouwbare partytent en kleiner en eenvoudiger dan de waterdichte semi professionele partytent. Het tuinpaviljoen is verkrijgbaar in verschillende vormen: vierkant 3 x 3 m, of een moderner ontwerp in een originelere vorm. De tuinoverkapping Certeli bijvoorbeeld, is weersbestendig dankzij de met epoxy behandelde structuur. Hij is gegarandeerd roestbestendig en heeft een originele asymmetrisch schaduwdoek. Eenvoudig te monteren, deze overkapping is tevens erg licht van gewicht (48kg). Tuinpaviljoen, pergola en tuinoverkapping bieden zowel praktische als esthetische voordelen. Ze geven meer bescherming tegen de kou en de zon dan een schaduwdoek of een zweefparasol en uw terras wordt er zeker mooier op.

Welk doek voor het tuinpaviljoen of pergola ?

Het doek voor het tuinpaviljoen biedt prachtige mogelijkheden volgens uw smaak en wensen, omdat elk artikel los van de structuur kan worden verkocht. Het is ideaal voor een verandering op uw terras of om textiel dat in de loop van de tijd beschadigd is, te vernieuwen. Gemaakt in verschillende zachte en natuurlijke kleuren, ze zijn beschikbaar in ecru, taupe, antraciet leigrijs of zandkleur... om op harmonieuze wijze in uw tuin te passen. Het polyester doek is waterdicht, waterafstotend en weerbestendig , het is makkelijk te onderhouden omdat het gewoon met water en zeep kan worden schoongemaakt. U kunt alle vormen en afmetingen vinden op onze site. Controleer voordat u bestelt de naam van het assortiment van uw product, want het vervangende doek past alleen in de structuur van dezelfde collectie. De levering kan dezelfde dag nog plaatsvinden! Voor een optimale beschutting tijdens uw buitenlunches, kunt u overwegen om gordijnen aan de zijkanten te plaatsen.

Gebruik een barbecue overkapping en houd uw vlees droog

Om te genieten van de barbecue zonder regen of om lekker uit de zon te zitten, kiest u voor debarbecue overkapping. Perfect om in alle veiligheid te koken, zonder het risico van overmatige blootstelling aan het zonlicht, het is het gemaakt van een volkomen veilige brandwerende stof. Zijn beige doek en antraciet structuur past harmonieus in elke tuin.