Eminza Kerstversiering Traditionele verlichte kunstkerstboom

Traditionele verlichte kunstkerstboom

Een onmisbaar onderdeel voor uw kerstversiering tijdens de feestdagen. Praktischer ... dan een echte natuurlijke kerstboom geeft een kerstboom versierd met verlichte decoraties een betoverende sfeer in uw woing. Net echt, heeft de kunstkerstboom het voordeel dat hij meerdere jaren herbruikbaar is. En geen naalden meer om op te vegen. Een kerstboom met besneeuwde takken of een kunstspar, er zijn verschillende modellen en stijlen, maten en kleuren beschikbaar voor een gunstige prijs op de Eminza webshop. Zie meer

1
4

Hoe kies ik een kunstmatige kerstboom

Alles hangt af van de inrichting van uw woonkamer. Voor kleine ruimtes kan een dunne en bossige kunstboom in een hoek worden geplaatst zonder de ruimte binnen te dringen. Integendeel, in een groot huis zal een grote kerstboom tot 300 cm hoog bij de open haard er geweldig uitzien.

Het is aan u om te beslissen welke sfeer u uw kerstdecoratie wilt geven. Een prachtige donkergroene kerstboom in een zeer klassieke stijl zal decoratieve objecten en lichteffecten benadrukken. Voor een witte kerst versier uw interieurdecoratie; op de randen van de ramen, laat een ijzel effect verschijnen met wat ijspegels. Om het eenvoudig te spelen, kiest u voor een heldere kunstmatige kerstboom als aantrekkelijk en praktisch voorverlicht item; of in veelkleurige glasvezels.

Een kunstmatige kerstboom versieren

Als uw boom eenmaal is opgezet, hoeft u hem alleen nog maar samen met de familie te versieren. Een stervormige piek kunt u toevoegen aan de top. Een paar ballen en een verlichte krans met knipperende of vaste LED-verlichting zullen het geheel personaliseren. De kleine figuurtjes om aan de takken te hangen zijn verkrijgbaar zoals de sneeuwpop, een kabouter, of kleine dieren zoals de rendieren. De natuurelementen sturen een mooie knipoog terug naar deze periode van het jaar: een sneeuwvlok, een gouden of rode en witte dennenappel, enz. Denk ook aan de voet van de kerstboom als accessoire. De rompsteun kan verborgen worden door een zeer sobere jutenzak. Versier de vloer met een sneeuwtapijt, waarop je de kerststal kunt plaatsen, met kerstfiguren of de 3 wijzen. Vergeet niet om plaats te laten voor de kerstcadeautjes.

Waar kan ik een kunstmatige kerstboom kopen?

Op Eminza is een breed scala aan producten beschikbaar. Van de verlicht kerstboom met een grote diameter tot het kleine model dat gewoon op een tafel staat, ontdek alle accessoires voor een magische kerstavond.