Eminza Tuinmeubels Tuinset tafel en tuinstoelen

Tuinset Tafel en tuinstoelen

In de zomer is er niets beter dan genieten van ... de zon in de tuin, bij het zwembad of op het terras. Voor uw zomerse lunches of gezellige avonden met vrienden biedt de online shop Eminza een ruime keuze aan trendy tuinmeubelen, van banken en fauteuils tot stoelen en tafels tegen aantrekkelijke prijzen. Zie meer

1
8

Hoe kies je de beste tuinmeubels?

Alles hangt af van de beschikbare ruimte. Op een balkon is het kwestie van slim omgaan met je ruimte zonder dat deze te vol staat. Ga voor een eettafel in bistro stijl met een opklapstoeltje. En als de herfst weer voor de deur staat, kan alles makkelijk opgeruimd worden. In antraciet, grijstinten, laguneblauw, anijsgroen, er is een breed scala aan kleuren beschikbaar.
In een tuin is het goed om je te koesteren in de schaduw van een dennenboom of te zonnen in een hangmat. Deze groene ruimte biedt grote mogelijkheden voor mooie tuininrichting. Als u een gezellige eethoek wil creëren voor een plancha-barbecue met vrienden, zijn er tuintafels en -stoelensets verkrijgbaar in verschillende maten, tot wel 12 zitplaatsen. De uitschuifbare tafel 90 x 180 cm of 100 x 300 is ideaal voor grote gezinnen of als er een feestje wordt gegeven. De aluminium of teakhoutentuintafel bestaat in ronde; rechthoekige of vierkante modellen. De tuinstoel stapelbaar of opvouwbaar, maakt uw tafel compleet. De tuinset kan worden aangepast met extra tuinstoelen. En om heerlijk te ontspannen, de loungeset van hout of van gevlochten wicker special gemaakt voor het buitenleven. Moduleerbaar, verkrijgbaar in alle maten, inclusief als set met loungebank en fauteuils met armleuningen, in een natuurlijke kleur, met acaciahouten poten of met een gestoffeerd aluminium frame. De salontafel, hout of rotan, met gehard glazen blad, is een essentieel object voor uw aperitief. Om uw loungeset compleet te maken, denk ook aan de tuinpoef.

Stel zelf uw tuinset samen

Afhankelijk van uw behoeften of creatieve wensen kunt u uw eigentuinmeubelen combineren, omdat elk tuinmeubel afzonderlijk kan worden gekocht. U kunt met kleuren spelen om een op maat gemaakte designlounge te creëren, waarbij u kiest voor een teakhouten tafel en wicker fauteuils. Kleed het aan met ecru-kleurige kussens om de decoratie te harmoniseren. Vergeet niet om tinten en materialen in evenwicht te brengen met de omgeving, bijvoorbeeld met tuinpaviljoens en pergola's.

Hoe beschermt u uw tuinmeubilair ?

Het Eminza-assortiment biedt tuinmeubelen aan die gemaakt zijn van robuuste materialen. Wicker, gewaardeerd om zijn chique en sobere uitstraling, is ook populair omdat het gemakkelijk te onderhouden is. Behandeld tegen ultraviolette straling, zullen uw accessoires hun glans niet verliezen na blootstelling aan de zon. Ook de structuur van epoxystaal garandeert dat het roestbestendig is, en het aluminium is weer- en corrosiebestendig. Even een doek erover met water en zeep is voldoende. Tuinmeubelen zijn net zo goed bestand tegen termieten als tegen rotting. In de winter is het raadzaam om het te bedekken met een beschermhoes. Voor exotische houten meubelen, breng één keer per jaar was aan voor een maximale levensduur.