Ons verhaal

img/histoire/first

Eminza, is een afkorting van drie voornamen, maar we vertellen niet welke...
Het zijn de namen van de dochters van David en Stéphanie, de oprichters van het merk Eminza.
Een mooi verhaal dat begon met een eenvoudig maar audacieus idee: een webwinkel maken met een groot spectrum van artikelen. Een duidelijke en transparante website waar klanten zich de mooiste wooninrichting trends kunnen aanbieden voor de juiste prijs en waar ze aan hun decoratieve tentaties toe kunnen geven!

img/histoire/sapin.png

Eminza legt zijn basis in 2011 met een feestelijk en gezellig evenement: Kerstmis! Alle inspanningen concentreren zich rond een uitzinnige ambitie: Het mogelijk te maken vanuit huis een unieke ambiance te creëren met betoverende kerstdecors door een simpele klik... en met een snelle bezorging.

Al snel erna, breidt Eminza zijn aanbod uit met nieuwe collecties: tuinmeubelen, linnengoed, badkamerdecoratie, meubels en interieurdecoraties. Het assortiment decoratieve producten groeit snel om aan uw interieur en exterieur een nieuwe kleur te geven.

De kracht van haar teams ligt in hun vermogen om trends vast te leggen, uw behoeften te meten, zich aan te passen aan uw wensen en alle ambiances en om het beste te kunnen bieden tegen de eerlijkste prijs.

sapin

Een loyaal team en een optimale logistiek van bijna 50 werknemers met meerdere complementaire vaardigheden, verdeeld tussen het hoofdkantoor in Annecy, Frankrijk en de magazijnen in Saint-Quentin-Fallavier, bieden de klanten de garantie om in optimale condities en alle gemoedsrust online te shoppen.
Met naleving van hun verplichtingen, eenvoud, reactiviteit en veiligheid, exporteert Eminza nu zijn aanbod en hun collectie van producten in heel Europa, met name in Spanje, Italië en Duitsland.

img/histoire/impression
img/histoire/personnage.png

Onze teams hebben slechts een idee voor ogen: u een inrichting aan te bieden die bij u past
en die een droom kan vervullen voor elke kamer in uw woning. Daarvoor:

  • Nieuwigheden, keus gedurende het hele jaar voor de beste prijs.
  • gepersonaliseerde aanbiedingen, het plezier om u zich prettig te voelen bij u thuis.
  • Optimale diensten om u elke dag te voldoen.

Eminza, een online winkel voor alle dagen, voor binnen en buiten, voor alle gelegenheden en voor alle leeftijden, voor hem en voor haar... voor u!

Eminza gedurende de jaren

Onze waarden en verbintenissen

Transparantie eenvoud gemak veiligheid respect aanhoren

Eminza doet alles om u een ideaal decor voor uw woning aan te bieden. Om uw stijl te creëren en om zich prettig te voelen bij u thuis.
Onze teams mobiliseren zich om u loyaal te begeleiden met uw inrichtingsproject.

Vertrouwen betrouwbaar serieus menselijke maat professioneel

Eminza bestaat uit een goed betrouwbaar en professioneel team, die elke dag de uitdaging aangaan om u altijd weer beter van dienst te zijn. U ziet ze niet, maar dat houdt ze niet tegen het allerbeste van hunzelf te geven!

Ambitie competitiviteit aanpassing vastberaden veeleisend

Omdat u het middelpunt van onze aandacht bent, zetten wij ons constant in om u het beste aan te bieden: Onze decoratie stijlen, onze prijzen, ons advies. Elke dag zijn wij met uw mooiste verlangens bezig.

Passie jeugd goed humeur conviviaal welwillendheid

De Eminza teams werken dagelijks samen om het best aan uw benodigdheden tegemoet te komen. Ze hebben de capaciteit om uit te wisselen, elkaar te helpen en Eminza te laten evolueren en dit alles met inzet en enthousiasme!