Eminza Kerstversiering Kerststallen en kerstfiguren

Kerststallen en kerstfiguren

Prachtig bij de nachtmis in een katholieke kerk maar ondertussen ... ook een gemeenschappelijke traditie om elk jaar een kerststal aan de voet van de kerstboom te zetten. Deze herdenking van de kerststal is ook een leuk moment om te delen met de kinderen voor de eindejaarsfeesten. Houten of verlicht hutje, klein model of een waarlijke reconstructie van de geboorte van Jezus van Nazareth, bij Eminza online shop vindt u alle artikelen en accessoires aan aantrekkelijke prijzen. Zie meer

1
2

KIES VOOR EEN TRADTIONELE KERSTMIS

De kerststal en de adventskalender belichamen religieuze symbolen, die sindsdien het embleem van kerstmis zijn geworden. Cadeaus geven, de kerstboom met ballen en lichtslingers versieren, een kerststal installeren met de geboortescène zijn onmisbaar geworden tijdens de feestdagen.
Om uw creativiteit uiting te geven, kiest u voor een lege kerststal ingericht met stro en mos, waar u zelf uw kerstfiguren in kunt zetten. Traditioneel zijn de essentiële personnages van Maria, Josef en het kindje Jezus, die, als we de lithurgische gebruiken respecteren, niet voor de 25 december, eerste kerstdag, neergezet mogen worden, volgens de gewoontes, natuurlijk! Daarbij voegt u de dieren toe, de ezel, het schaap en de os. En tenslotte de voornaamste personages van het christendom zoals de engel Gabriel en de drie wijzen, die mirre, goud en wierook aanboden. Deze laatsten installeren zich bij de wieg tijdens de openbaring.


Een compleet model van de kerststal is beschikbaar in verschillende versies om het u gemakkelijk te maken. Om nog wat charme toe te voegen kunt u een verlichte kerststal kiezen die u slechts in een stopcontact hoeft te steken.

Waar koopt u uw kerststal?

Ontdek een grote keus van producten bij Eminza. Voor de liefhebbers van doe-het-zelf is de kleine eenvoudige kerststal een goede optie. De trend is verlichting. Laat de betovering werken met modellen die uitgerust zijn met lantaarntjes op batterijen. Een warmwitte of gekleurde verlichting doet plezier aan jong en oud. Er zijn ook samengevoegde verlichte kerstfiguren: ideaal om uw mini-representatie te laten schitteren.
Als echte collectiestukken zijn er kerstfiguren in verschillende designs, klassiek van kunsthars tot schattige ronde vormen. Alle maten zijn beschikbaar, van een klein decoratief voorwerp tot aan mensenhoogte, om bijvoorbeeld een grote scène buiten te creëren.

Hoe kan ik een kerststal versieren?

U kunt zelf uw scène personaliseren. De kerststal accessoires helpen u een omgeving naar uw smaak te scheppen. Rotspapier om rond de stal te plaatsen, aangevuld met natuurlijk mos, schors en enkele twijgjes stro. U kunt een woestijn ambiance maken of integendeel een scène van de de noordpool nabootsen met een kerstboompje en kunstsneeuw.