Eminza Tuinmeubels Tuinmeubels en accessoires voor balkon en terras

Tuinmeubels en accessoires voor balkon en terras

Besteedt aandacht aan de kleinste details voor een succesvolle outdoor ... decoratie. Eminza's online shop biedt laaggeprijsde artikelen om uw terras te verfraaien en om te genieten van de mooiste momenten op zonnige dagen. Eminza heeft een groot assortiment aan outdoor accessoires voor uw tuin; een opbergbox voor uw tuinartikelen, kussens voor uw tuinstoelen, een schaduwdoek of een doek voor uw tuinpaviljoen, een inklapbaar bijzettafeltje en een keukentrolley. Ontdek onze collectie aan tuinmeubilair die even praktisch als duurzaam is, in aansluiting op de nieuwste decoratietrends. Zie meer

1
3

Een bijzettafel voor een balkon of een klein terras

Zelfs kleine ruimtes, zoals een kleine tuin of een balkon, kunnen worden omgetoverd tot een sfeervolle relaxruimte. Zet in het voorjaar een mooie houten ligstoel met de onmisbare bijzettafel op uw terras om uw koffie of uw favoriete roman bij de hand te houden. Een klein model kunt u overal neerzetten. Van het vierkante model van 40 x 40 cm tot het ronde model van 50 cm diameter, opvouwbaar of demonteerbaar ; dit kleine decoratieve tuinmeubel is verkrijgbaar in verschillende materialen : de aluminium structuur met zijn glazen bovenblad of een met epoxy behandeld metalen structuur, anti-roest en makkelijk te onderhouden. Ontdek een ruime keuze aan kleuren ecru, taupe, antraciet of de meer zomerse tinten frambozen roze, lagoonblauw of anijsgroen.

Richt uw kleine buitenruimtes in met aangepast meubilair

U heeft zojuist een prachtige tuinset in massief teakhout of van wicker geïnstalleerd, u heeft de ligstoel bij het zwembad geplaatst en de zweefparasol opgezet om uw gasten in de schaduw te houden. Alleen nog de outdoor accessoires om het geheel compleet te maken. In de zomervakantie eten we lekker buiten. Met deze barbecue overkapping kunt u onder alle weersomstandigheden uw vlees grillen. Eminza levert u barbecues met een moderne uitstraling. Trakteer uzelf na de maaltijd op een moment van ontspanniing in de loungeset. Om te ontspannen, kunt u kiezen voor het ligbed of de tuinbank van gietijzer voor een romantische sfeer of van metaal; tijdloos en in verschillende tinten grijs. De camping accessoires voor onder een boom op de camping : het opblaasbare matras, ideaal voor een middagslaapje, voor 1 of 2 personen, maar bestaat ook in ronde vormen voor eengezellige sfeer. De waterdichte stof en de versterkte onderkant garanderen de weerstand tegen water en vuil. Hij wordt in een paar minuten opgeblazen en kan net zo snel worden opgevouwen om in de outdoor opbergbox te worden opgeslagen. Onmisbaar om alle decoratieve artikelen van de tuin op te bergen, zoals een beschermhoes, een stoelhoes, maar ook peuterspeelgoed. Richt uw buitenruimte leuk in met de tuin decoraties. Creëer uw eigen persoonlijk stijl met onze diverse outdoor accessoires. Een tuinhek dat eenvoudig in het gazon te prikken is voor een Engelse countrystijl, maar ook vintage voorwerpen zoals de metalen gieter als plantenbak, vogelhuisjes, of de gebeeldhouwde fontein als muurdecoratie in de Provençaalse stijl.