KERSTVERLICHTING

Voor de eindejaarsfeesten, gaat iedereen een nieuwe look geven aan ... het interieur, het versieren van de kerstboom of het plaatsen van een kerststal. Voor een geslaagde feestelijke sfeer verandert u uw woning in een kerstdorp: het terras of de tuin, tot aan de voordeur. Creëer een unieke en magische buitenversiering met ijspegels die van het dak lijken te vallen en een verlicht figuur op het gras, zoals een verlichte slee van de kerstman. Op Eminza, kies uit verschillende decoratie ideeën naar uw smaak, en de nodige accessoires aan aantrekkelijke prijzen. Zie meer

1
15

Hoe het buitenleven versieren voor Kerst ?

Elke verlichting creëert een unieke sfeer. Naargelang uw wensen, creëer een prachtig traditioneel rood-groen wereldje, herschep de Noordpoolsfeer of richt een cosy hoekje op het balkon met warmwitte lampjes en enkele kandelaars.
Het lichtsnoer voor buitengebruik is een must om een gevel of uw besneeuwde daken te versieren. Laat op uw deuren en ramen een lichtnet lopen. De afmetingen variëren afhankelijk van uw huis. De gordijnen die als een schitterende sluier van een balkon lijken te vallen, zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen: een koudwitte verlichting of een rood-wit ledsysteem. Een origineel idee? Een eenvoudig lichtgordijn kunt u perfect wikkelen om de boomstammen: vergeet niet de bomen voor het raam te verlichten om een betoverend bos te creëren.

Bekijk de dingen in het groot met een kerstprojector, die veelkleurige LED-laser patronen uitzendt op de muren voor het plezier van voorbijgangers: van een sterrenhemel tot "joyeuses fêtes"-tekst, maar ook beelden zoals kerstcadeaus of figuren. Het projectiedoek kan zich uitstrekken tot 27 m²!
Om uw gasten te verrassen en de buurt te laten genieten, hoeft u niet te letten op de kleine details. Een verlicht kerstfiguur kan op het gras, op de tuinmeubelen of aan de voet van de pergola geplaatst worden.
Symbolisch dier, het knipperende rendier komt 's nachts wachten op kerstavond. Eekhoorns, pinguïns, vossen en beren bieden prachtige variaties. Onafscheidelijk van de winter zijn de verlichte sneeuwpoppen, maar ook de sneeuwvlokken. U kunt een lichtgevende bal of een reusachtige ster ophangen om een veranda te versieren. Dieren en fantastische wezens werken met batterijen, of ze kunnen worden aangesloten op een stopcontact.


Verlicht uw boom met onze kerstverlichting

De versiering van de kerstboom biedt duizend mogelijkheden: een lichtsnoer, een kaars op klem om aan een takje te knijpen, de LED-slang om op te hangen... Maten variëren van 2 tot 5 meter voor kleine oppervlakken, en gaan tot 20 meter! Het verlengsnoer en de stekkerdoos kunnen een grote hulp zijn. Voor binnen- en buitengebruik zijn onze modellen verkrijgbaar in continu of wisselend verlichting.


Een ruime keuze aan kerstverlichting op Eminza

Alle vormen, kleuren en ontwerpen zijn beschikbaar op de Eminza webshop. Laat uw verbeelding de vrije loop met elk item: losse gloeilampjes geplaatst in een glazen theelichthouder geven leven aan een warm en cosy hoekje. Laat een schitterende versiering over een trapleuning lopen. Voor uw tafeldecoratie, kunt u een klein discreet verlicht tafereel of een sneeuwvlokje plaatsen.