Eminza Kerstversiering Kerstdecoratie voor de woning

Kerstdecoratie voor de woning

Voor de eindejaarsfeesten, biedt de online shop van Eminza een ... ruime keuze aan decoratieve artikelen om het hele huis te versieren en het een nieuwe look te geven met een magische kerstsfeer. Ontdek de kerstballen en belletjes voor de kerstboom, verlichte gordijnen om aan de ramen te hangen, decoratieve accessoires om op de haard te plaatsen... Voor een unieke en gepersonaliseerde kerstdecoratie. Zie meer

1
13

Hoe uw huis versieren voor Kerst?

Er zijn een tal van ideeën om uw huis te decoreren. Van de kerstboom tot de kerststal en de adventskalender, sommige decoratieve elementen zijn essentieel. Om verder te gaann, ontdek verschillende decoraties en decoratieve voorwerpen die het verschil zullen maken om uw gasten versteld te laten staan.
In kleine ruimtes is het niet eenvoudig om een reusachtige kerstboom te plaatsen. Er zijn altijd oplossingen zoals de kleine kunstboom om op een bijzettafel te plaatsen. Om de details te regelen, voegt u een mooie glazen vaas toe, waarin u de lantaarntjes kunt plaatsen. Kerstdieren dragen bij aan de magie van Sint Nikolaas. Rondom een tak van een dennenboom lijken uilen, eekhoorns, pinguïns, beren en natuurlijk niet te vergeten de rendieren een betoverend bos binnen te vallen.
Plaats op de voordeur een kerstkrans, eenvoudig te maken zoals een bloemencompositie: versier met twijgen, besneeuwde takken, rode bessen en dennenappels. Het enige wat u hoeft te doen is uw werk op te hangen met een draad of raffialint. Het kan ook dienen als een prachtige tafeldecoratie.
De betovering zou niet bestaan zonder de lichtgevende kerstversiering. Voor een bevroren effect kunnen de sprankelende ijspegels aan de ramen of aan de trap worden opgehangen. Als een knipoog naar de buurt, plaats voor het raam een klein bordje met het opschrift "Joyeux Noël" dat 'snachts zal schitteren.

Kerstdecoratie voor interieur die de sfeer van Kerst versterkt.

Herschep een warme sfeer door uw inner kind voor zichzelf te laten spreken. Volgens de populaire traditie hangt iedereen op kerstavond een kerstsok op. Ontdek een breed scala aan fancy items, in rood en wit of een Schotse stijl, versierd met schattig bont, of met een kerstmanmotief.... Aan de open haard ziet de decoratieve lichtsnoer er prachtig uit: sober, in de vorm van hulst of in miniatuur geschenkverpakkingen... Liefhebbers van de verfijnde Scandinavische stijl zullen verliefd worden op dit originele idee: beeldjes zoals de trendy dierentrofee: rendier of hert, gemaakt van hout in een sobere kleur, is erg chic.

Kerstfiguren die in het hele huis geplaatst kunnen worden

Hoe zou de feestmaaltijd eruitzien zonder de symbolen van 25 december? Aan de voet van de kerstboom of op een klein meubelstukje vindt de kerstfiguur zijn plaats om zowel kinderen als volwassenen te verbazen. Dieren, zoals eekhoorns en uilen, terwijl elfen, sneeuwpoppen en de 3 wijzen de ruimte opfleuren.