Veiligheid en vertrouwelijkheid

Eminza is zich ervan bewust dat vertrouwen en eenvoud samengaan voor al onze online aankopen. Jawel, het komt ons ook voor om online te bestellen en net als u, willen we altijd de beste mogelijke ervaring hebben.

img/cms/securite

Al onze transacties zijn elektronisch versleuteld voor een ultra beveiligde betaling. Wij registreren geen bankgegevens, de betalingen worden direct behandeld via een onafhankelijk platform. Tijdens de transactie wordt door de systemen "MasterCard SecureCode" en "Verified by Visa" de veiligheid van een online betaling versterkt door het versturen van een sms aan de creditcard eigenaar.

img/cms/carte

Omdat we allemaal onze eigen gewoontes hebben, bieden wij u de keuze om zelf uw betaalwijze te kiezen: creditcard (VISA en MasterCard), iDeal (NL), Bancontact (BE), Paypal en bankoverschrijving. Let Op: American Express-kaarten worden niet geaccepteerd.

img/cms/mobile

Ons motto ? Alles in werking te stellen om u nooit teleur te stellen en u de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. Desondanks weten we best (en dat is frusterend...) dat we niet altijd kunnen winnen! Hoe dan ook, u heeft het recht om alle artikelen die u niet bevallen binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te retourneren.

img/cms/ordinateur

Eminza vindt dat men de vrijheid moet hebben om in alle veiligheid overal te surfen.
Om u de beste bescherming van uw gegevens te garanderen, gebruiken wij een van de meest beveiligde online aankoopsystemen van de markt. Onze teams werken hier voortdurend aan met het doel deze constant te verbeteren om u op elke moment de hoogste beveiliging te garanderen. En wij verbinden ons ertoe uw persoonlijke gegevens niet door te geven aan anderen en nooit uw informatie zonder uw toestemming uit te wisselen.