Onze knowhow in decoratie

Niet altijd zo makkelijk om uw stijl te vinden, kleuren te combineren, of leuke accessoires te vinden voor uw gezellige woning!
Gewapend met onze productkennis et onze passie voor wooninrichting, zet Eminza zich in om u de beste raad
te geven en u te helpen uw mooiste wensen waar te maken.

img/decoratrice.png

Een harmonieuse inrichting

Wij bieden volledige assortimenten aan waarmee u een harmonieuze inrichting kunt scheppen met een klik! U bent op een dekbedhoes gevallen? Er is misschien een hele bijpassende set. Deze artikelen worden aangeboden op individuele productfiches, waarmee u een bij elkaar passend ensemble kunt maken door ze een voor een in uw winkelmandje te laten glijden. Het artikel dat u leuk vindt is niet deel van een complete set? Wij hebben aan alles gedacht en wij kunnen u bijpassende accessoires voorstellen.
Ons decoratieteam kan dit voor u te verifiŽren!

Een harmonieuse inrichting

De trend is motieven, ze geven stijl en diepte aan uw inrichting! U kunt ze combineren in een decoratief ensemble, maar blijf in dezelfde kleurtinten voor een harmonisch geheel.

Een harmonieuse inrichting

Altijd meer advies

Onze teams zijn altijd alert om trends te vinden en u te ondersteunen in uw keuzes en stellen u regelmatig nieuwe ideeŽn, of advies voor die u kunt helpen om "pro" van wooninrichting te worden! Kiezen zonder u te vergissen!

Altijd meer advies

Onze klantenservice is altijd bereidt om u advies en/of informatie te geven over artikelen. Ook zullen zij u graag helpen bij vragen omtrent het installeren van al onze "technische" producten.

Aarzel niet om met ze contact op te nemen via het volgende adres:

Klantenservice

Ons team beantwoordt met plezier uw vragen en geeft hulp bij uw keuzes. Geopend van maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 13:00 uur en van 14:00 uur tot 17:00 uur (met uitzondering van Franse feestdagen.)

Tenslotte, combineren onze decoratie-en fototeams hun knowhow om onze mooiste producten te presenteren en bieden zij u echte nauwkeurig doorgedachte collecties van producten aan die minutieus bestudeerd zijn. Met hun deskundig oog presenteren zij u bijzondere samenstellingen, trendy, sfeervol, etc. voor om u nieuwe inspiraties te suggereren!
De producten worden gecontroleerd en de beeldkleuren rigoureus aangepast voordat ze online gaan. Op deze manier krijgt men een zo realistisch mogelijke foto. En zo weet u precies wat u bestelt, geen nare verrassingen, u kunt uw ideale inrichting scheppen.

Een harmonieuse inrichting

Altijd van dienst

Niets telt meer dan uw benodigheden en verlangens voor Eminza. Als we ons realiseren dat veel klanten om een bepaald produkt vragen met een specifieke dimensie of in een kleur die u mooi vindt, en dit produkt nog niet door ons wordt aangeboden, dan reageren wij. In dat geval gaat onz inkoopteam alles proberen om het te vinden of te laten maken! Eerlijk, dat is al voorgekomen !

Altijd van dienst

Altijd aan uw zijde

En vergeet niet, wat voor Eminza het belangrijkst is, dat bent U! Al onze teams zijn er duidelijk van bewust dat online een keuze wooninrichting maken niet altijd gemakkelijk is. Daarom belooft Eminza u te helpen de beste keus te maken. Ons doel is voortdurende verbetering, wij blijven werken aan de verscheidenheid van onze artikelen, volgen wij de mooiste nieuwe trends en bekijken de beste tips voor uw woning. Onze knowhow en ideeŽn delen wij met u!