Eminza Kerstversiering Sjablonen, stickers en raamdecoratie voor kerst

Sjablonen, stickers en raamdecoratie voor Kerst

Voor de eindejaarsfeesten is het niet enkel de kerstboomversiering. Voor ... een warme en feestelijke sfeer, vergeet niet om uw ramen te versieren in een kerstthema. Op de webshop van Eminza vindt u een ruime keuze aan decoratieve accessoires voor alle stijlen. Zie meer

1
1

GEBRUIK KERSTSJABLONEN OM UW RAMEN TE VERSIEREN

Tijdens de kerstperiode is de inrichting van uw woning een heerlijk moment om te delen met uw familie. Kinderen hebben plezier met het knippen en plakken van glas-in-lood knutselpapier om sneeuwvlokken of vallende sterren te maken. Voor meer eenvoud vindt u de kerstsjabloon, die per sets worden verkocht. Verschillende vormen en afmetingen. Laat uw creativiteit de vrije loop volgens het universum dat u in huis wilt creŽren. Kies een assortiment sjablonen met personages als de engel, de kerstman op zijn slee, elfen of sneeuwpop, maar ook kerstfiguren en de 3 wijzen. U vindt er ook de patronen van kaarsen, huisjes, dennenboom en al het symbolische van Kerst.
Breng het patroon stevig aan op het glas voordat u met de spuitbus erover gaat. Voor de kleuren, goud en zilver zijn de decoratietrends. Een zilvergouden sfeer blijft tijdloos. Decoratietips: kies kunstmatige sneeuw om de sterren te tekenen en zo een Scandinavische stijl te creŽren.

Raamdecoratie: denk aan elektrostatische stickers.

Om het bevroren aspect te benadrukken, kunt u de glitterende viltsticker met sneeuwvlok aanbrengen op grote ramen of het schuifraam om kerstavond op te vrolijken.
Laat u verleiden door een verbazingwakkende innovatie: de elektrostatische kerststicker. Deze transparante zelfklevende folie met motieven erop gedrukt, wordt zonder lijm op de ramen aangebracht. Goed nieuws, als je de versiering wilt veranderen, kunt u deze gewoon afhalen en herkleven. Het is ook elk jaar herbruikbaar. Zoals alle decoratieve voorwerpen zijn er herbruikbare raamstickers in verschillende maten en stijlen, van complete landschappen tot opschriften zoals "Joyeux NoŽl" of "Joyeuses fÍtes" als een knipoog naar de buurt. De dubbelzijdige visual maakt het voor iedereen mogelijk om van de decoratie te profiteren. Liefhebbers van Scandinavische verfijnde decoratie zullen dieren zoals ijsberen en rendieren waarderen. De sticker wordt op elk glad oppervlakte aangebracht. Overweeg om de spiegel boven de schoorsteen op te vrolijken.

Kerstdecoratie voor vensterbank.

Verwaarloos geen enkel detail. Om het hele huis te verfraaien, dag en nacht, biedt de kerstversiering voor vensterbanken originele ideeŽn. Hang gerust een kerstkrans versierd met een dennenappel, klimop en hulstbollen aan een touwtje. Laat een lichtsnoer en een paar belletjes hangen als een heldere verlichting. Het lichtgordijn trekt een elegante regenbui met duizend lichtjes. Voor een gepersonaliseerde decoratie, plaats een glazen kandelaar, een miniatuur adventskalender, of een vaas gevuld met besneeuwde takken en kerstballen.