Verlichte kunstkerstboom Sierra H210 cm

Helaas, dit product is niet meer beschikbaar
> Bekijk verwante producten

Productbeschrijving

De verlichte kunstkerstboom Sierra is magisch! U hoeft geen lichtsnoer op te hangen! Ongelooflijk realistisch, praktisch en onderhoudsvrij kunt u deze boom jaren behouden. Deze boom beschikt over 8 knipperfuncties, waarvan een continu verlichting en een geheugensfunctie. De elektrische aansluiting is zeer eenvoudig, u hoeft hem slechts in het stopcontact te doen.

Technische informatie

Kleur:
- Kerstboom: dennengroen en LED warm wit.
- Kleur van de startkabel: .

Afmetingen:
- Hoogte van de kerstboom: 210 cm.
- Diameter op de grond: 50 cm.
- Aantal LED: 200.
- Lengte van de startkabel: 4 m.

Gebruiksaanwijzing: Knipperende dennenboom met 8 sets lampen (waaronder een FIX). Dit product is uitgerust met een timer die het mogelijk maakt om 8 uur per dag automatisch aan te gaan. Aan te sluiten op een stopcontact (IP20 transformator meegeleverd). Alleen binnenshuis te gebruiken.

Materiaal: LED en PVC, gemaakt met soepele naalden. Uitsluitend voor binnen gebruik. NF (Franse norm): garandeert niet alleen de conformiteit van een product met de geldende normen, maar voldoet ook aan aanvullende kwaliteitscriteria die overeenstemmen met de behoeften van de gebruikers.

Aantal takjes : 591

Montage: Deze boom bestaat uit verschillende in elkaar passende delen en een metalen voetstuk. Zodra de stamdelen in elkaar zijn gezet, kunnen de takken worden opengevouwen om de boom te vormen. Gedetailleerde instructies zijn bijgesloten in de doos.

Niet vervangbare LED's


Onderhoud

Om uw kerstboom elk jaar te bewaren, kunt u hem in zijn verpakkingsdoos opbergen. Die is speciaal geadapteerd aan de boom, de takken worden niet geplet en beschermt tegen stof. Bovendien heeft hij een handvat om hem makkelijk te vervoeren.

Om u te helpen

  • Betalen 100% veilig
  • Verzending op dezelfde dag van elke bestelling voor 14:00 uur
  • Makkelijk en gratis retourneren bij een afhaalpunt
  • Bezorging op maat:
    aan huis, bij een afhaaladres, op afspraak
  • Betaalmethodes eenvoudig voor uw aankopen

Een vraag?

Service & contact:

Klik hier

Trustpilot (2 meningen)

12/12/2022

«Prachtige boom die zich aanpast aan beperkte ruimtes zonder elegante aanwezigheid en magie op te offeren» «Bellissimo albero che si adatta a spazi limitati senza rinunciare alla presenza molgo elegante e alla magia»

  • Manuela
  • Manuela
  • Manuela
Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 08/11/2022

08/11/2022

«Schitterende boom! Ideaal voor een klein appartement! De wijzers zijn goed gemaakt, de verlichte versie is geweldig (met verschillende spelingen van licht) Op het eerste gezicht lijkt het misschien een beetje "kaal", maar eenmaal versierd, en zoals hierboven vermeld, in een kleine ruimte, is het ...» «Schitterende boom! Ideaal voor een klein appartement! De wijzers zijn goed gemaakt, de verlichte versie is geweldig (met verschillende spelingen van licht) Op het eerste gezicht lijkt het misschien een beetje "kaal", maar eenmaal versierd, en zoals hierboven vermeld, in een kleine ruimte, is het perfect!» «Superbe sapin ! Idéal pour un petit appartement ! Les aiguilles sont bien faites, la version lumineuse est top (avec plusieurs jeu de lumière) Peu paraître légèrement « dégarni » au premier abord, mais une fois décoré, et comme mentionné plus haut, dans un petit espace, c?est parfait !»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 17/10/2022