Flessenrek
Collectie Millezim by Eminza Ontdek nu

Trendy en design meubilair en decoratie

Design en trendy meubilair om uw huis te decoreren.

Van eetkamerstoelen tot woonkamer meubelen en boekenplanken, de trendy meubels voor het hele huis en slechts 1 klik bij u vandaan. Van de TV-kast tot de zwarte metalen vitrinekast, evenals banken en fauteuils in een veelvoud van kleuren; deze zorgen allemaal voor persoonlijkheid in elke kamer van uw huis.

Meubels voor elk van uw kamers

De keuken, deze alledaagse ruimte, kunt u inrichten met een tafel en stoelen die in harmonie zijn met de designkruk. Geef leven aan uw woonkamer met de stoelen en fauteuils die verspreid staan rond een houten salontafel, in een matte witte kleur of paulownia hout voor een vleugje exotisme. Kies een bank met 2 zitplaatsen voor avond voor twee of een grotestoffen bank voor de gasten. Om de leefruimte in te richten, creëert u een lees- en relaxhoek met een bijzettafel en een schommelstoel. De wandplank de sidetable of de design boekenkast biedt plaats aan uw tijdschriften en boeken. Het is niet nodig om deze ruimte te overbelasten. Zorg voor opbergruimte in de hal met een harmonieuze schoenen- of kledingrek.

Wat betreft het slaapkamermeubilair, geef uw wensen de vrije loop ; u kunt kiezen tussen een elegant traditioneel nachtkastje of een opbergkast. Als origineel alternatief voor de traditionele nachtkastjes, kunt u voor de kaptafel, gaan. Deze is zowel praktisch als esthetisch en neemt weinig ruimte in beslag. Uw slaapkamer is niet uitschuifbaar. Als een bed van 140 x 190 in het midden staat, zorg er dan voor dat er frisse lucht en licht in de kamer blijft. Probeer, afhankelijk van de indeling van uw huis, een werkruimte in te richten in een tweede kamer met een design bureau, een comfortabele fauteuil en een tafellamp.

Een meubilair stijl aangepast aan uw wensen

Het inrichten van het interieur varieert tussen de praktische kant van het opbergen en de huidige trends. Om aan ieders smaak tegemoet te komen, worden verschillende stijlen getoond, van eigentijdse, moderne keukenmeubelen tot meubelen in landelijke stijl. Zowel chique als landelijk, de opbergkast met rieten manden die geschilderd is in een verbleekt witgrijze kleur, geeft een romantisch tintje. Een liefhebber van retro stijl meubels zal zich laten verleiden door een club fauteuil en de chesterfield lederen bank.

In een modernere spirit maakt de industriële stijl een sterke comeback. Speel met de sfeer van de fabriek metaal en hout, zoals met teakhouten krukken of een ronde salontafel die doet denken aan oude stationsklokken. De liefhebbers van strakke lijnen van de Scandinavische stijl zullen het meubelassortiment waarderen, van het lage lichtgekleurde dressoir tot de geometrisch gevormde commode.

Voor een warme sfeer, is het eiken- en grenen decor van een chalet tijdloos. Verfraai uw kamers met kleine houten meubelen en een rustieke kruk.

Een interieurdecoratie om uw gezellige huiskamer te verfraaien

Het zijn de details die het verschil maken. Zorg voor een mooie aankleding met een wanddecoratie die bij u past. Om uw kamers te verlichten, de verlichting beïnvloed de sfeer. Zet een paar tafellampen naast de hoekbank en laat uw interieur stralen met een lichtsnoer langs de wandplanken. Een kaars hier en daar zal de avonden opfleuren, in elk seizoen.