Eminza Linnengoed Beddengoed Dekbedovertrek Volwassenen Dekbedovertrek katoengaas (240 cm) Gaïa Camel

Dekbedovertrek katoengaas (240 cm) Gaïa Camel

Kleur

Afmeting

Aantal

Verdien spaarpunt(en) met dit artikel.

Productbeschrijving

Wij zijn weg van de dekbedovertrekken uit de Gaïa serie, gemaakt van licht en comfortabel katoengaas.

Technische informatie

Afmeting : 240 x 220 cm (2-persoonsbed).

Materiaal : 100 % dubbel katoengaas (74 draden/cm²).

Katoengaas is een zachte en comfortabele stof die past in de trend naar natuurlijke en gemakkelijk te onderhouden materialen.

Kleur : camel.

Afwerking : sluiting met houten knopen. DETOX TO ZERO by OEKO-TEX® en BSCI label.

Het Gaïa bedlinnen assortiment is ontwikkeld met een eco-verantwoordelijke aanpak (beperkte kartonnen verpakkingen en zonder plastic). Verkocht met een herbruikbaar zakje.

Het DETOX TO ZERO by OEKO-TEX® label is een onafhankelijk label om het respect voor het milieu en de gezondheid van de gebruiker te garanderen, en komt overeen met de normen van de Greenpeace DETOX-campagne. Het garandeert de afwezigheid van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu door de controle van verschillende factoren (zoals de behandeling van afvalwater) tijdens het hele productieproces.

De BSCI-certificering (Business Social Compliance Initiative) is een initiatief van verschillende bedrijven dat garandeert dat producten op ethische en sociale wijze zijn vervaardigd in ontwikkelingslanden.

Kussenslopen worden apart verkocht. Vind de Gaïa kussenslopen hier.

 

Onderhoud

Wassen op 40°C, droogtrommel mogelijk Natuurlijk gekreukt, makkelijk in onderhoud en hoeft niet gestreken te worden. Wij raden aan het artikel binnenstebuiten te wassen voor het eerste gebruik.

Om u te helpen

  • Betalen 100% veilig
  • Verzending op dezelfde dag van elke bestelling voor 14:00 uur
  • Makkelijk en gratis retourneren bij een afhaalpunt
  • Bezorging op maat:
    aan huis, bij een afhaaladres, op afspraak
  • Betaalmethodes eenvoudig voor uw aankopen

Een vraag?

Service & contact:

Klik hier

13/11/2023

«voldoet aan mijn verwachtingen» «correspond à mon attente»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 22/10/2023

09/11/2023

«Heel erg tevreden» «Très très satisfaite»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 17/10/2023

13/09/2023

«Ik heb hem in kaki en ik raad hem aan in camel, ik vind hem echt leuk! prettig materiaal.» «Je l'ai en kaki et je l'ai recommandé en camel, j'aime beaucoup ! matière agréable.»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 28/08/2023

09/08/2023

«Gezellig en comfortabel!!» «Douillet et confortable !!»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 25/07/2023

24/07/2023

«Uitstekende kwaliteit, raad ik aan» «Excellente qualité, je recommande»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 03/07/2023

28/06/2023

«Zacht, kleurrijk, licht» «Douce, colorées, légère»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 09/06/2023

26/05/2023

«dekbedovertrek van goede kwaliteit, nauwkeurige kleurweergave» «housse de couette de bonne qualité, rendu couleur exact»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 10/05/2023

31/03/2023

«Mooie kwaliteit en mooie kleur. Het is zeer aangenaam en comfortabel als slaapmateriaal.» «Belle qualité et jolie couleur. C'est très agréable et confortable comme matière pour dormir.»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 14/03/2023

19/03/2023

«In eerste instantie was ik blij met mijn bestelling. Toen merkte ik bij elke wasbeurt dat er veel deeltjes/stof van mijn dekbedovertrek kwamen. Als ik de hoes in mijn kamer droog, vind ik veel stof in dezelfde kleur als mijn dekbed. dit is de eerste keer dat het me overkomt. Ik weet niet of het komt ...» «In eerste instantie was ik blij met mijn bestelling. Toen merkte ik bij elke wasbeurt dat er veel deeltjes/stof van mijn dekbedovertrek kwamen. Als ik de hoes in mijn kamer droog, vind ik veel stof in dezelfde kleur als mijn dekbed. dit is de eerste keer dat het me overkomt. Ik weet niet of het komt door de kwaliteit van het dekbed of door het materiaal, namelijk katoenen gaas. In ieder geval zal ik uit veiligheidsoverwegingen nooit meer een katoenen gaasdekbed kopen want het stof is zeer schadelijk voor de gezondheid. Ik raad ten zeerste af.» «Au début, j'étais satisfaite de ma commande. Puis, à chaque lavage, j'ai remarqué qu'il y avait beaucoup de particules/poussières qui se dégageaient de ma housse de couette. Lorsque je mets à sécher la housse dans ma chambre, je retrouve énormément de poussière de la même couleur que ma couette. C'est la première fois que ça m'arrive. Je ne sais pas si cela vient de la qualité de la couette ou de la matière qui est en gaze de coton. En tout cas, je ne rachèterai plus jamais de couette en gaze de coton par sécurité parce que la poussière est très nocive pour la santé. Je déconseille fortement.»

Antwoord van Eminza :

Hallo Eva, Bedankt voor je review van de Gaïa cotton gauze collectie. Tot nu toe hebben we geen klachten gehad over het verlies van materiaal in onze dekbedovertrekken, dus we geven uw mening door aan onze kwaliteitsafdeling, die de nodige controles zal kunnen uitvoeren. Aarzel niet om contact op te nemen met onze dienst na verkoop, eventueel met foto's, zodat we de schade kunnen zien. Tot ziens, Het Eminza-team

Bonjour Eva, Nous vous remercions pour votre avis concernant la collection en gaze de coton Gaïa. Nous n'avons jusqu'à présent pas eu de réclamation sur la perte de matière de nos housses de couette aussi nous remontons votre avis à notre service qualité, qui pourra effectuer les contrôles nécessaires. N'hésitez pas à vous rapprocher de notre SAV, avec éventuellement des photos, pour que nous puissions constater les dégâts. À bientôt, L'équipe Eminza

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 22/01/2023

22/02/2023

«Te fan! ?» «Trop fan ! ?»

  • Lysianne
  • Lysianne
Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 04/02/2023

21/02/2023

«Uitstekende waarde» «Excellent rapport qualité - prix»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 04/02/2023

19/02/2023

«Zeer mooie kleur, trendy hyoer. Extreem zachte stoffen en dat beetje extra is dat het bed nooit koud wordt. Wij houden van.» «Très belle couleur, hyoer tendance. Tissus Extrement doux et le petit plus le lit n'est jamais froid. On adore.»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 29/01/2023

07/12/2022

«Knap. Past goed en ziet er kwalitatief goed uit» «Joli. S'adapte bien et ca a l'air de bonne qualité»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 14/11/2022

18/10/2022

«Geweldige kwaliteit en zachtheid voor de prijs» «Une qualité et une douceur super pour le prix»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 27/09/2022

05/10/2022

«Zeer mooie kwaliteit. Een geweldige weergave. Heb geen spijt van mijn aankoop.» «Très belle qualité. Un super rendus. Ne regrette pas mon achat.»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 17/09/2022

07/06/2022

«Artikel van zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! De kleur is prachtig!» «Article de très bonne qualité à des prix abordable ! La couleur est magnifique !»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 16/05/2022

21/01/2022

«Super blij met mijn aankoop bij Eminza! Schitterend beddengoed, kleur komt overeen met de foto's, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en supersnelle levering! Bestelling geplaatst op woensdag, ontvangen op vrijdag. Ik raad aan :)» «Super contente de mon achat chez Eminza! Superbe parure de lit, couleur conforme aux photos, très bon rapport qualité / prix et livraison ultra rapide ! Commande passée le mercredi, reçue le vendredi. Je recommande :)»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 05/01/2022

22/12/2021

«Schitterende kwaliteit» «Qualité magnifique ?»

Origineel bericht bekijken Vertalen
Aankoopdatum: 06/12/2021

Alles weergeven Toon minder meningen