Eminza Tuinmeubels Zitkussen en ligbedkussen voor tuinmeubilair

zitkussen en ligbedkussen voor tuinmeubilair

Om een mooie metamorfose van uw huis te maken, haalt ... u de poeven en kussens tevoorschijn; veel decoratieve artikelen die het terras tot leven brengen. Zowel praktisch als esthetisch zijn de chique en elegante tuinkussens zeer comfortabel voor onvergetelijke gezinslunches onder het tuinpaviljoen. Zie meer

1
4

Outdoor kussens voor een gezellig terras

Geef een persoonlijk tintje aan uw tuinmeubilair. Om uw terras op te fleuren, kunt u sierkussens op uw buitenmeubilair plaatsen maar ook een hangmat, een ligstoel of een charmantvloerkussen voor buiten maakt uw buitenruimte gezellig. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, heeft u weer volop zin om uw terras met mooie verschillende kleuren op te frissen. U kiest, afhankelijk van uw smaak, voor sobere, trendy tinten zoals taupe, antracietgrijs of ecru, die zowel chique als elegant zijn. Of u vrolijkt uw tuin op met felle kleuren zoals turkooisblauw, fuchsia roze, anijsgroen of mosterdgeel. Gaat u voor mooie, vrolijke motievendie aan vakantie doen denken?.
De afmetingen variëren van de standaard 40 x 40 cm tot het rechthoekige model, ontworpen in waterafstotend polyester. Zeer eenvoudig te onderhouden, de kussens met afneembare hoes zijn wasbaar in de machine. Deze modellen brengen een warme sfeer binnen en buiten: aarzel niet om ze te hergebruiken in de veranda in het najaar bijvoorbeeld. Maak uw inrichting volledig met het outdoor vloerkleed die uw terras en uw outdoor meubels zal verfraaien. Dit artikel, die de trend van de decoratie wil zijn, valt op door zijn geometrische patronen met etnische inspiratie zeer chique, die zwarte en warme tinten combineren. Ideaal om te zonnebaden bij het zwembad of om te ontspannen in de schaduw van een boom, het strandlaken combineert schoonheid met comfort. De collectie van 100% katoenen fouta’s met franjes, oorspronkelijk traditionele Tunesische hammamdoeken, zijn te krijgen in elegante pasteltinten.

Denk ook aan de ligbedkussens en de strandmatten

Om van de zomer te kunnen genieten met optimaal comfort, kunt u een ligbedkussen aanschaffen in een effen kleur of meerkleurig. Dit kussen met polypropyleen schuim garandeert een aangenaam zitcomfort zodat u kunt genieten van de zomer. De hoes is ontworpen voor buitengebruik en met acryl gecoat zodat het gegarandeerd vlekbestendigis. Dankzij de ingenaaide bevestigingen is het eenvoudig te installeren op de opvouwbare ligstoel. Denk aan de harmonie tot in de details ; u kunt kiezen voor een bijpassende stoelkussen of zitkussen voor de tuinstoel. De kleurrijke set zal indruk maken op uw gasten tijdens uw avonden met vrienden.

Beschermhoes voor tuinmeubelen : bescherm uw meubelen

Om een lange levensduur te garanderen, is de beschermhoes voor tuinmeubelen een essentieel element. Bescherm uw parasol, tafel en stoelen of schommelstoel tegen het weer met het zeer bestendige zeildoek, geleverd in een opbergzak en verkrijgbaar in verschillende maten. Uw meubelen blijven mooi, of ze nu gemaakt zijn van rotan, wicker, teak of ander exotisch hout, maar ook van metaal of aluminium.