Eminza maakt gebruikt van cookies om het bezoek en winkelen op onze webshop te personaliseren en gemakkelijker te maken naar gelang uw preferenties. Door verder te klikken op onze website, accepteert u hun gebruik."

Klik hier voor meer informatie

Lichtsnoer Diamant Eternel Warmwit

Aantal

Productbeschrijving

Deze lichtsnoer 10 LED is dé versiering voor de eindejaarsfeesten ! Het heeft LED-lampjes in de vorm van transparante diamanten en werkt op batterij. Kleur LED's: warmwit.

Technische informatie

De lichtsnoer is 1,5m lang en de startsnoer 30 cm. Het heeft een continu verlichting en werkt op AALR06-batterijen (niet inbegrepen). De kabel is transparant.

Onderhoud

Tip: U kunt deze lichtsnoer rond een spiegel plaatsen in uw slaapkamer of woonkamer om voor een cosy sfeer te zorgen in de ruimte.

Om u te helpen

  • Betalen 100% veilig
  • Verzending op dezelfde dag van elke bestelling voor 14:00 uur
  • Makkelijk en gratis retourneren bij een afhaalpunt
  • Bezorging op maat:
    aan huis, bij een afhaaladres, op afspraak
  • Betaalmethodes eenvoudig voor uw aankopen

Een vraag?

085 208 29 69

Bel ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:00 uur (met uitzondering van Franse feestdagen.)

Schrijf ons:

Klik hier

30/01/2015

"De evaluatie komt te vroeg aan, ik heb nog geen tijd gehad om ze te installeren en ze daarom te testen. Ik hou van het uiterlijk en ik ben aangenaam verrast om te zien dat er een schakelaar aan / uit staat (die niet wordt vermeld in de beschrijving."

+ Origineel bericht zien - Origineel bericht verbergen

"L'évaluation arrive trop tôt, je n'ai pas encore eu le temps de les installer et donc de les tester. J'aime bien l'aspect et je suis agréablement surprise de voir qu'il y a un interrupteur on/off (qui n'est pas mentionné dans le descriptif."

16/12/2014

"Het werkt goed en erg handig om niet in het stopcontact te steken!"

+ Origineel bericht zien - Origineel bericht verbergen

"Ça marche bien et bien pratique de ne pas devoir brancher à la prise !!"

02/12/2014

"uitstekende prijs-kwaliteitverhouding"