Eminza Kerstversiering Kerstdecoratie zelf te maken

Kerstdecoratie zelf te maken

Laat uw creatieve ideeën een vrije loop voor uw kerstdecoraties. ... Met wat recycling en wat onmisbare accessoires die voor een klein prijsje op onze Eminza webshop beschikbaar zijn, personaliseert u een een decoratief element naar uw smaak. Breng een magisch moment door met uw familie tijdens het versieren van uw woning. Zie meer

1
1

HOE MAAKT U UW KERSTVERSIERING?

Het is niet moeilijk om indruk te maken op uw gasten tijdens de kerstavond. Met een vleugje inspiratie en enkele decoratieve ideeën schept u een kerstsfeer die bij u past. Het belangrijkste element voor de decoratie van uw woning: de kerstboom. Om mooie kerstballen te kunnen vertonen die uniek zijn, kunt u uw eigen decoratieve ornamenten maken door transparante kerstballen te vullen met sneeuwvlokjes van papier, confetti of belletjes. Originele alternatieven: dennenappels bespoten in goud en zilver met een rood wit lint om op te hangen.

Voor de ramen kunt u gemakkelijk zelf een sjabloon maken van karton. U kunt natuurlijk ook een kant en klare versie kopen en daarmee een uniek landschap op uw raam verzinnen. Opgehangen lantaarns bij de ramen geeft een betoverend schitterend effect, u kunt hier een grappige sierrand aan toe voegen: Klem knijpers met dierenmotieven aan gekleurd wollen draad.


Voor uw feestdiner, vergeet de tafelversiering niet. Recupereer een jampot of ander glazen potje, vul ze met mos en een LED kaars en u bent klaar. Houten dennenboomplankjes kunnen als basis voor een tafelstuk dienen, steek er wat mini dennenboompjes in en wat figuurtjes zoals elfjes of kerstmannetjes.


Begroet uw gasten met licht in uw gang door een eenvoudig lichtsnoer in een glazen theelichthouder te glijden met wat berkentaken voor een Scandinavische sfeer.

Alle materialen om kerstversiering te maken

Verbeelding is niet voldoende. Vind al het noodzakelijke materiaal dat u nodig hebt om uw kunstwerken te maken: verf, lijmpistool met pailletten, spuitbus kunstsneeuw, raffia, plakband, enz.
U kunt zelf uw adventskalender maken door een houten basismodel te verven en bijvoorbeeld met stempels te versieren. Hetzelfde is mogelijk met kerststallen of kerstdorpen, u kunt uw tafereel opvrolijken met kerstfiguren of accessoires zoals sleetjes, een sneeuwpop, enz...


Voor een kerstkrans neemt u een polystyreen cirkel die u versiert met twijgjes, dennennaalden, rode hulstbesjes en ook strikjes en papieren bloemetjes.


De kerstman betekent ook cadeautjes. Voor zelfgemaakte cadeauverpakking gebruikt u een rol papier en personaliseert u het met etikketten in de kerststijl.


Als de doe-het-zelf kerstversiering en het knutselen een trend in kerstdecoratie is geworden, is het ook een leuke manier om de kinderen bezig te houden. Een gouden sticker of een kerstsok om te kleuren zal hen plezier doen.