Betaling 100% Beveiligd

U heeft recht op maximale veiligheid bij het verrichten van betalingen op Eminza.nl en wij hebben de meest geschikte oplossingen. Ons aanbod is breed, want u kunt uw aankopen betalen met uw kredietkaart, via PayPal of online overschrijving. Al onze transacties zijn gecodeerd voor een ultraveilige betaling. 

Veilige betaling met creditcard

  Image associée

U kunt direct op de website eminza.nl betalen voor uw bestellingen. In samenwerking met Adyen maakt Eminza gebruik van de meest betrouwbare en veilige systemen die op dit moment beschikbaar zijn. 

Uw gegevens worden gecodeerd voor een veilige verwerking met behulp van het SSL-protocol. Wanneer u de cijfers op uw kredietkaart ingeeft, zet een encrytie-algoritme deze informatie onmiddelijk om in een reeks onbegrijpelijke letters en cijfers aan de bron. Dit maakt het onmogelijk om uw informatie te kopiëren. 

Eminza heeft op het moment van aankoop geen zicht op uw bankgegevens: alles wordt rechtstreeks beheerd door onze bankpartner. Op deze manier wordt de transactie echt beschermd in alle fases van de informatiestroom.

De bevestigde bestelling wordt van kracht na akkoord van het betalingscentrum van de bank. In geval van weigering door het centrum wordt de bestelling niet in aanmerking genomen en wordt u rechtstreeks op de site geïnformeerd tijdens de verwerking van uw online bestelling, hetzij later per e-mail. U kunt uw bestelling hervatten om de betaling af te ronden. 
U kunt uw kaartgegevens registreren op uw eminza-account om u tijd te besparen bij uw volgende bestelling. 
 

Specifiek geval: 3D Secure authenticatie

3D Secure is een veilig protocol dat ontworpen is om uw veiligheid te garanderen en uw authenticatie te optimaliseren wanneer u online aankopen verricht met een creditcard. Dit systeem maakt het u mogelijk om na te gaan of de creditcard door de eigenaar wordt gebruikt. 
Afhankelijk van het type kaart wordt dit protocol "MasterCard SecureCode" of "Verified by Visa" genoemd. 

Het principe is eenvoudig: op het moment van betaling, na het invoeren van de vertrouwde betalingsgegevens, identificieert u zich als eigenaar van de kredietkaart door het invoeren van een eenmalige beveiligingscode die u van uw bank ontvangt, meestal via SMS. De veiligheidscode die u ontvangt is voor eenmalig gebruik en heeft een beperkte geldigheidsduur.
Dit is van essentieel belang, enkel zo wordt uw bestelling geregistreerd en verzonden. 
Elke bank heeft zijn eigen methode voor het verzenden van deze 3D Secure ID, maar het wordt meestal per SMS verstuurd. 

Deze service wordt automatisch uitgevoerd door uw bank wanneer u uw kredietkaart ontvangt. Als uw contactgegevens die u aan uw bank hebt doorgegeven niet meer actueel zijn, moet u rechtstreeks contact opnemen met uw bank om hen te informeren en uw gegevens te wijzigen, zodat u een veiligheidscode ontvangt wanneer u aankopen verricht. 

 

Veilige betaling met Paypal

Als u een PayPal-account heeft, kunt u uw bestelling met deze betaalmethode afrekenen. U wordt doorgestuurd naar uw PayPal-account waar u uw e-mailadres en wachtwoord dient in te geven. U hoeft uw bankgegevens niet meer te vermelden als u online shopt. Paypal versleutelt en beveiligt uw gegevens en treedt op als tussenpersoon om uw transacties uit te voeren. Voor meer informatie kunt u terecht op www.paypal.com.

U kunt ook direct betalen voor uw winkelmandje zonder dat u een account op Eminza hoeft aan te maken via de betaalknop "PayPal Express". In dit geval stuurt Paypal ons alle nodige informatie om uw bestelling te verwerken. 

 

Veilige betaling met iDeal

Image associée

iDeal is een betaalmethode via online bankoverschrijving. Als u kiest voor iDeal als betaalmethode word u automatisch doorverwezen naar de beveiligde pagina van iDeal. Nadat u uw bank hebt geselecteerd, voert u uw toegangsgegevens in voor internetbankieren.
Zoals gewoonlijk ontvangt u van uw bank een TAN-code om de betaling op de beveiligde site van iDeal te bevestigen. Dankzij de real-time betalingsbevestiging worden de producten onmiddellijk vrijgegeven voor verzending. Uw bestelling is compleet en u keert automatisch terug naar de website van Eminza.